چگونه می‌توان اقامت آلمان را اخذ کرد؟

بسیاری از افراد تمایل دارند تا مهاجرت به آلمان را در پیش روی زندگی خود داشته باشند. به گزارش سازمان مالی این افراد می توانند با پیگیری یک سری قوانین مربوط به مهاجرت به این کشور اقدام نمایند. با ما همراه باشید به شما بگوییم که چگونه می‌توان اقامت آلمان را اخذ کرد؟
آلمان کشوری است که از نظر دانش فنی صنعت و اقتصادی در اتحادیه غرب دارای جایگاه خاصی میباشد و نظام سیاسی آن از نوع جمهوری فدرال دموکراتیک پارلمانی بوده و دارای ۱۶ ایالت است که این ایالتها در بعضی موارد میتوانند بصورت مستقل عمل کنند و به همین علت هر ایالت قوانین آموزشی و شغلی خاص خود را دارا میباشند و در ازجان گذشته ایالتها آموزش رایگان میباشد و فداكار دربرگیرنده بورس است .

مهاجرت به آلمان

مهاجرت به آلمان

اقامت آلمان نیز مانند دیگر کشورهای اروپایی به دو دسته موقت و دائم تقسیم  میشود که دستگاه اخذ جایگیری برای هریک متفاوت است.
دسته اول یعنی جایگیری آلمان از نوع موقت که جامع بیتوته تعلیماتی ، آموزشهای صنف ای و شغلی ، سمینارها و تجدیدمحاكمه تجدیدتكبیر و تحقیق میباشد ، مدت لحظه این نوع اتراق حد اکثر یک سال میباشد و در بشره نیاز به وقت بیشتر مانوس فراگیری ، باید هر سال ویزا تمدید گردد .
دسته دوم اقامت دائم آلمان یا همیشگی به افرادی تعلق می گیرد که پنج سال کامل دارای اقامت غیر دائم بوده، مركز معاملات اوراق بهادار و سهام پرورش به بورس دولت یاموسسات شهریه زندگی خود را از راه کار خود مطمئن و مشوش ‌نموده و زبان آلمانی را تا تعداد ای بداند، از اقامتهای که میتوانند منجر به جایدهی دائم شوند به اقامتهای اطمینان گذاری ، ازدواج ، و بلوکارت تمثیل نمود  و لازم به ذکر است این نوع ویزا ها نیز در اصل هرگز می باشند ولی در نهایت تبدیل به جایدهی دائم میگردند .

مهاجرت به آلمان

مهاجرت به آلمان

اقامت آلمان و مهاجرت به آلمان از آبگین تاثیر گذاری

با ملاحظه به قوانین هجرت کشور آلمان، قبض جایگیری فرد متقاضی ( مجرد و یا متاهل همراه با سلاله همسر و کلیه فرزندان مجرد زیر ۱۸ سال ) از آبگین تاثیر گذاری و ثبت شرکت تجاری امکان پذیر می باشد رخت اخذ ویزا از طریق پشتوانه گذاری :
ارائه مجرد رسمی  از بانک کشوری که از آن زمان اقدام می نمایید ، که بیانگر سرمایه نقدی مورد نظر شمیم .
ارائه طرح وبرنامه تجاری یا تكنولوژی برازنده پسند که در آن بازار کار هدف و ثمر و سود دهی با نگرش به مشخصات بازار کشور آلمان بررسی شده نفحه ،و پیش بینی میزان کارکرد حساب بانکی از شروع فعالیت تا انتهای ۳ سال آینده ۲۵۰۰۰۰ یورو باشد.

مهاجرت به آلمان

مهاجرت به آلمان

مراحل اخذ اتراق کشور آلمان

پس از نمایش جریده رسمی بانک و همچنین business plan  و قبض اجازت فعالیت تجاری , خواهشمند جهت دریافت وقت سفارت خانه به خاطر خود و خانواده و نمودن مدارک مورد نظر جهت گرفتن ویزای نوع D مبادرت مینماید.
اقامت از آبگین ازدواج  نوع دیگری از اثاث مهاجرت به آلمان میباشد.
چنانچه شما با انفراد که توقف آلمان را دارد ازدواج نماید ، به شما هم اسكان آلمان داده میشود و چنانچه ۵ سال از ازدواج شما و نو شمیم به شما پیروی آلمان داده میشود .
توجه نماید بیتوته از نوع ازدواج هیچ ربطی به جنسیت ندارد و از مزایای این نوع اقامت میتوان به این نکته تعریض کرد که شما اجازت کارتمام وقت خواهید داشت و تمام قوانینی که حایز افرادی که فرمانبرداری حوزه شینگن را دارند بابت شما نیز صادق است .
نکته مهم این است که حیث ازدواج با ویژگی و عموم که پیروی آلمان رادارد باید شما هم حتما درخواست فرمانبرداری بدهید البته تا وقت مورد نظر نگذرد به شما اطاعت داده نخواهد شد ولی به خاطر ازدواج حتما باید درخواست فرمانبری داد .

اقامت از منوال کارت آبی

در سال ۲۰۰۷ میلادی با ملاحظه به کمبود نیروی کار ناآزموده در فرانسه کشورهای عضو اتحادیه که بالغ بر ۲۷ کشور هستند ، طرحی را بابت جذب نیروهای کار ناآزموده غیر اروپایی دستور كار خردی کردند و به واسطه این نقشه از باب کار و جلای وطن به جمع کشور های عضو اتحادیه مگر از انگلستان ، ایرلند و دانمارک که از شرکت در این طرح خودداری کردند جلای وطن کاری داشته باشند.
این طرح بر شالوده حسرت گرین کارت آمریکا نقشه ریزنقشی حقارت كمی گردید و با التفات به قلق پرچم افرنگ نام آن را کارت آبی گذاشتند ، و بر این شالوده امکان اخذ اسكان از روال استخدام فراهم گردید.
کشور آلمان ازلی کشوری بود که با پروا به اینکه در آن دم بزرگترین قدرت تكنولوژی فرانسه محسوب میگردید و پتانسیلهای خوبی داشت لذا از این طرح استقبال نمود.
از اول جولای ۲۰۱۲ میلادی دولت آلمان جمعیت و پیش لزوم های اخذ آبی کارت را بطور رسمی اعلام کرده و به آن ضمانت اجرایی داده است.
و بر این شالوده نیروهای متخصص کاری غیر اروپایی میتوانند با قبض این نوع ویزای کاری ، به آلمان جلای وطن کاری نمایند و خویشان های خود را نیز به همراه خود بیاورند و چنانچه شما بتوانید از منوال ویزای بلو کارت مستحضر آلمان شوید از تمام مزایای شهروندان اروپای منتفع خواهید شد و چنانچه ۵ سال بتوانید از آبگین کارت آبی در آلمان کار کرده و هزینه های خود راپوشش دهید موفق به اخذ توقف آلمان از نوع دائم میگردید.
مشکل ترین سرچشمه ، جلوه گر کردن کارفرمایی است که شما را استخدام نماید فقره سبب جلوه گر کردن کارفرما هم میتوانید آنلاین (از آبگین سایت های کاریابی) جستجو کنید و یا اگر امکان اومدن به آلمان رو دارید، روبه رو و غیاباً اینجا اینکار رو بکنید. اگر آنلاین اقدام کنید و شرکت از سابقه کاری شما خوشش بیاد و همچنین چشمداشت به گرفتن ____________نما از بیرون از آلمان داشته شمه (این نکته خیلی مهم هست، چون اکثرا شرکت های کوچک تمایلی به این کار ندارند) معمولا طریقه به اینصورت خواهد بود که با شما تلفنی مكالمه ایفا به جریان انداختن میشود.
در بشره استوار بودن نتیجه محاوره از باب شما فراخوانی نامه مباحثه درحضور میفرستند که شما باید با این جلب روزنامه به سفارت آلمان مراجعه کنید و درخواست ویزای تجاری بدهید. بعد از دو هفته در صورتی که مشکلی نباشد ویزا بابت شما صادر میشود. با اون ویزا درعوض جهت مباحثه وارد آلمان می شوید و مباحثه رو انجام میدهید. معمولا دو یا سه روز به بورس شرکت در آلمان خواهید بود (به همین علت شرکت های کوچک تمایلی به دریافت قوت از بیرون از آلمان ندارند، چون مركز معاملات اوراق بهادار و سهام تعلیمات به بورس دولت یاموسسات شهریه و ثانیه بیشتری باید صرف کنند) و بعد از مباحثه به ایران برمیگردید. معمولا نتیجه مباحثه طی مدت ۱۰ روز به شما اطلاع داده میشود. اگر نتیجه مصاحبه حضوری هم مستند و غیرمتقن باشد، شرکت به شما حقوق و مزایای پیشنهادیش رو اعلام میکند و در رخ قانع شما، حیث شما قرارداد کاری و یک روزنامه درخواست صدور ویزای هرگز که باید از طرف شما تحویل سفارت آلمان بشود، صادر میشود.


یک نظر دهید