وب‌سایت خبری تحلیلی سازمان مالی

بهترین غذاهای محلی هند

بهترین غذاهای محلی هند

به آدرس كشور ادویه ها مشخص و ناپیدا شده است و یک پیاده روی مشكل در دهلی باستانی فوراً این صلا كهن را اثبات می کند. چه در یک راسته ازدحام باشید و چه در بلوار های شهر آسیون باشید، عطرهای کوری و گروگاپا (اسنک های ترد پر از چاتنی، سیب آسمانی و نخود) شما را به خود فرا می خوانند. زوراوار کالرا، یک بار دار و حاتم مسترشف هند به CNN Travel می گوید: هیچ کشور دیگری به وزن پایگاه هند از نظر غذایی نوع به نوع و همگون نیست. در ادامه در مطلب اخبار گردشگری در مورد بهترین غذاهای محلی هند بیشتر صحبت خواهیم کرد.

در یک نیرو یاور زمانی ادویه یک ارز تام بود. ما آب و لغو داریم که درعوض جهت رشد ادویه ها رخیص است و همچنین یک ارثیه آشپزی ممتاز داشتیم که به ما این امکان را داد که از این ادویه ها در غذاهای جوراجور كاربرد کنیم. CNN Travel راجع به حساب امتحان ادب غذای خیابانی در این کشور به ولی آنوباو ساپرا، کارشناس غذاهای بومزاد :صفت بومی دهلی فود واکز یک تور در دهلی كهنه و جدید داشت. ساپرا به CNN Travel می گوید: غذاهای خیابانی دهلی اسطوره هستند، اما این شهر یک شهر ترکیبی است که غذاخوری های سطح بالای متجاوز برتر و نیز غذاهای خیابانی فوق العاده ای دارد. من فکر می کنم این بغاز دهلی و تمول غذاهای دهلی است. این مقاله درمورد غذاهای دهلی نو،غذاهای خیابانی دهلی نو و اسمی ترین غذاهای دهلی نو است.

بهترین غذاهای محلی هند

دهلی باستانی که به عنوان دارالاماره غذای خیابانی هند متمایز می شود، سوپر های مصرف غذایی محاسن دارد. ساپرا محاسبه می زند بیش از ۴۰۰ هیئت نهج وجد از آن ها در این منطقه ثبوت داشته باشند. ساپرا می گوید: به چشم خارجی و درونی ها، زمانی که شما مسبوق دهلی كهنه و جدید می شوید، همه چیز آشنا یک هرج و مرج دائره گمشده است. این نوع گرمی و انس را در هیچ جای دیگری از شهر نخواهید یافت. وقتی من تورهایم را ادا می دهم، واقعا در هیئت نهج وجد خوراكها و بشر از گردش یک فرد بوم زاد آزمایش کسب می کنم. به همین علامت دهلی دیرینه نفس به من است. از کباب داغ ماهیچه در سوق و میدان معامله محزون تا روتی ابداعی منظم شده،هیچ تخصیص و کمبودی در مزه، بو و رنگ نیستی ندارد. در این جا چند وضع جنبه از غذاهای چگونگی اشتیاق ساپرا عرضه شده است. این مقاله شما را با غذاهای دهلی نو،غذاهای خیابانی دهلی نو و معروف ترین غذاهای دهلی نو مونس خواهد کرد.اصول اولیه دهلی قدیمی

 گلگاپا

ساپرا در حال رمز به یک خانه اتاق طلبه دكان تاجر در دهلی قدیم می گوید: این غذای خیابانی آلامد در تمام هند است که پانی پوری نامیده می شود. آن ها در شهرهای جوراجور كالا اقسام مختلفی دارند. در فدا از اقطار آن را پوچکا می نامند. ما در دهلی به آن گلگاپا می گوییم. ساپرا که در حین راه تشریف بردن گپ می کند به سمت یک متعامدمتعامل که کباب های موتون سیخ، یکی و دنیا اولی از نازكی و ضخامت ]drot های خیابانی نامدار دهلی قدیمی، سرو می کند جذب می شود. ساپرا که نواله خوراك ای برمی دارد می گوید: عضله گوسفند چرخ شده آن بر روی یک سیخ جایگیری داده شده و بر روی زغال چوبی کباب می شود. شما می توانید به ابلهی و از روی سیخ آن را میل کنید. حتی سوق دادن نیستید آن را جدا کنید. این غذا از غذاهای خیابانی دهلی نو به شمار می رود.

جلیبی

ساپرا در وضعیت این ناحیه داریبا کالان می گوید: جلیبی عالی مقام شهره قدیمی، باستانی ترین مغازه جلیبی در دهلی دیرینه است. از سال ۱۸۸۴ افتتاح شده است. این بوتیك به حافظه دو غذایش بسیار مشهور است، جلیبی و ساموساس. پس جلیبی دقیقا چیست؟ یکی از پرطرفدارترین انگبین های هندوستان که با آرد خیسانده نواله خلق شده از آرد سرخ شده پرداخته می شود و سپس در نوشیدنی و خوردنی قند خوابانده می شود و بله این به همچنین قدر که به نظر می رسد سرد شیرین و است.جلیبی و ساموساس

بهترین غذاهای محلی هند

کورچان

ساپرا به آدرس راهنمای ما تا توقف مستقبل می گوید: در انتهای این مسلك یک دكه زیاد معشوق به نام هازار لعل جین کورچان واله، در کنار تیمچه داریم. آن ها غذایی به نام کورچان (در هندی به معنی ته تتمه غذا) حاضر می کنند. این غذا بسیار مشغول كننده و خسته كننده دیدنی بیننده است. کورچان اساسا تکه ها یا قشر های نوع به نوع و همگون نمشك قلم است. برای ساخته آن شیر را به آرامی به جوش بیاورید و اذن دهید بخار كردن به بخارتبدیل شدن و تجمد بخور دادن شود، سپس بقایا آن را که در کف کاراهی (ظرف پخت و پز) می ماند بتراشید. سپس این قاچ ها با بورا (پودر شکر) تزئین می شوند.کورچان

پاراتا

ساپرا می گوید به خاطر خوردن تاپ :صفت عالی پراتا دهلی باید سری به دهلی پارانته استاندار گالی (به لفظ خط نان صاف) بزنید. همچنین طور که از نام آن بر می آید این معبر کوچک پر است و دكان هایی که این غذای خوش طعم هندی را می فروشند. ساپرا می گوید: پاندیت گایا پراساد شیو چاران عتیقه ترین حجره پراتا (نان صاف هندی) در دهلی است که درسال ۱۸۷۲ پیدایش شده و اکنون نسل ششم آن را سازمان می کند. آن ها در این جا انواع مختلفی از پراتا دارند. سیب زمینی، گل کلم، تربچه، نخود سبز، جمعاً كالا اقسام مختلفی از پراتاهای پرشده هستند. ساپرا علاوه براین می افزاید: راجع به حساب پرداخته یک پراتای مولی، دو بریزن از کره آب شده، روغن، تربچه رنده شده لزوم دارید و باید آن را دو بار کاملا سرخ کنید. همه چیز به تخصیص در دهلی نودو بار سرخ می شود تا ترد گرددو ایضاً آن ها می گویند اگر چیزی دوبار سرخ شود چربی جذب نمی کند. همچنین یک پاراتا آمیخته (تربچه نیستی دارد که شامل سس، پنیر، گل کلم، زردك و نخودسبز، کدو تنبل، سیب زمینی، برگ رازیانه، سس گوجه فرنگی، گلزار سبز، تامارند و سس موز است.

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *