وب‌سایت خبری تحلیلی سازمان مالی

لذت چشیدن طعم غذاهای مالزی

حتما شما هم می دانید که یکی از جذاب ترین لذت های سفر به مالزی، غذاهای لذیذ آن است؛ غذاهایی که چشیدن طعم بی نظیر آنها مطمئنا برای شما هم هیجان انگیز خواهد بود. اما بد نیست قبل از لذت چشیدن طعم غذاهای مالزی، با چند مورد از غذاهای معروف این کشور آشنا شوید.

سفر به مالزی بدون آزمایش کردن غذاهای محلی آن‌که اغلب تند ولی خوشمزه‌اند، ناقص خواهد بود. موارد گوناگونی در این خصوص ذکر شد اما بد نیست این مورد را هم اضافه کنیم که غذاهایی که در مالزی به آن‌ها دسترسی دارید، گسترده‌اند از غذاهای هندی و چینی متاثر تا مالایی و Peranakan، طیف گسترده‌ای از غذاهای سنتی در دسترس شما قرار دارد. کوالالامپور رستوران‌های بسیار زیادی دارد که غذاهای متنوعی را در وارستگی و اسارت شما قرار می‌دهد. ما هم لیستی از غذاهای لذیذی که در مالزی در قدرت شماست تهیه‌کرده‌ایم.

غذا

ناسی لماک

پادشاه غذاهای مالایی، ناسی لماک محبوب‌ترین غذای محلی مالزی است. این غذا شامل برنج با طعم نارگیل، تخم‌مرغ آب‌پز، بادام‌زمینی سرخ‌شده، ماهی کولی و به همراه سس تندی که از میگو تهیه می‌شود، است. این غذا در رستوران‌های مجلل به كهنه بد گزاف و در غذا فروشی‌های کنار جاده حتی باقیمت ۱ رینگیت هم به فروش می‌رسد.

پرداختن مبلغ زیاد به معنی خوردن غذایی بهتر نیست، بنا بر تجربه‌ی ما ویلج‌پارک‌ ناسی لماک كامل بلوز ركابی جایی است که می‌توانید بروید، با آهار حدوداً ۱۰ رینگیت، می‌توانید بشقابی پر از برنج با تزیینات کامل به همنشین مرغ سرخ‌شده‌ی خوش‌مزه و یا غذای بنام مالایی، رندانگ را صرف کنید.

غذایی نامدار در مالزی است و گوشت کبابی خوابانده شده در سس ویژه و عام است که بر روی زغال پخته می‌شود. سس استفاده‌شده از علف لیمو، زردچوبه، گشنیز، موسیر و سیر است، بازهم بعضی عسل هم به ترکیب تكثیر و كاهش می‌شود تا عسل و شرنگ اندکی به گوشت بدهد. این غذا که در کافه کاپیتال (Capital Café) با سسی تند که ماده‌ی اصلی آن بادام‌زمینی است، سرو می‌شود. این غذا فروشی بیش از ۵۰ سال است که در حال تكاپو است و اجازت پخت این غذا از پدر به پسر به ارث كبیر و نابالغ رسا است. در کافه کاپیتال ساتای مرغ و گوشت سرو می‌شود که اراده ما ساتای گوشت است.

غذا

آسام لاکسا

آسام لاکسا غذایی است که از رشته‌های سرو شده در آب‌گوشت ماهی خال‌مخالی، آب تمبر هندی، برگ‌های نعنا، علف لیمو، پیاز و آناناس تهیه می‌شود و این غذای تند، شما را، حتی اگر غذای تند دوست نداشته باشید، به خود جذب خواهد کرد. بازهم باوجوداینکه این غذا موكدا تند است، ترکیب آن با آب‌گوشت به معشوق چربی و یا سس مطبوع میگو لذیذ می‌شود. مکان موردعلاقه‌ی ما برای آسام لاکسا در کوالالامپور و رستوران او اند اس است، کاسه‌ای کوچک از این غذا در این غذاخوری ۵٫۵ رینگیت قیمت دارد و پر است از تکه‌های ماهی و رشته، البته پیدا کردن میز خالی در این بار به ویژه در زمان نهار می‌تواند کمی دردسرساز شود

غذا

روتی جالا

ترکیبی از رشته و شیرینی، روتی جالا غذایی به شکل تور است که از آرد برنج تهیه می‌شود. این غذا که گاهی به‌عنوان حاصل نتیجه برنج خصوصاً در جشن‌ها صرف می‌شود در ماهی‌تابه پخته می‌شود و معمولاً با خوراک مرغ و سیب‌زمینی و یا رندانگ مرغ و گوشت و یا گوشت خشک‌شده‌ی به سبک هندی سرو می‌شود. باوجوداینکه روتی جالا اغلب در مراسم‌ها و جشن‌ها سرو می‌شود، می‌توانید این غذا را در رستوران‌های کوالالامپور هم پیدا کنید. مکان موردعلاقه‌ی ما نیونیا کالرز (Nyonya Colours) است که با ۱۱ رینگیت روتی جالایی لذیذ به ولی خوراک مرغ در اصالت شما قرار می‌دهد. در تور گردشگری خود به مالزی حتما این غذا را نیز امتحان کنید.

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *